keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Marianne pullia

Sain helmikuun sly paketissa Marianne Crushia ja ohjeen mariannepulliin.


Tein puolen litran normaalin pullataikinan joista puolesta tein Marianne-pullia ja puolista suklaapullia (sly21 kierroksella saamani ohje). Kaulitsin taikinan suorakaiteen muotoiseksi jonka jälkeen levitin huoneenlämpöistä voita ja ripottelin Marianne Crushia voin päälle. Rullaa ja leikkaa n.1-2cm paksuisia viipaleita, laita viinerivuokiin, kohota, voitele munalla ja paista 200asteessa n.15min.
Näistä tuli hyvä ja ihanasti maistui Marianne pullassa. Pinnalle oisin voinut ripotella raesokeria mutta unohdin :D laitoin sitten muutaman pullan päälle uunista ottamisen jälkeen suklaalastuja jotka sopivat kivasti pullan makuun.
Kiitos SLY:ni näitä tulee varmasti tehtyä uudestaankin!



1 kommentti:

  1. ...rapisee kivasti hampaissa Marianne murutset ja sulaa suuhun!

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos