keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Keltainen kanakeitto

Sain SLY pariltani ohjeen keltaiseen kanakeittoon ja se oli ensimmäinen ohje jota kokeilin, leipä oisi suunnitteille kokeilla huomenna jos vain lapset ja mies ei tule vielä kotia (ovat olleet mummolassa ma:sta lähtien, siis pienimmät, kun isommat ovat isällään) vaan tulisivat pe. 
Keltainen%20kanakeitto%20005pp-normal.jp
Tein tätä keittoa vain puolikkaan ohjeen iltapaksi itselleni =) Ja voi että kun oli hyvää miedosti tulista :P
Tässä normaali ohje.

Keltainen kanakeitto

2kpl broilerin rintaleikettä (laitoin puolikkaaseen ohjeeseen 2kpl broilerin minuutti pihvejä)
1 sipuli
tilkaa öljyä
nokare voita
1rkl mietoa currytahnaa (käytin paketista saatua keltaista currytahnaa)
1dl pitkää riisiä
2kpl porkkanaa
1,2l kanalientä fondista (ohjeessa oli virhe ja oli laitettu deseinä, käytin vettä ja Fondu chef kana kuutioita puolikkaaseen ohjeeseen 1,5kpl)
125g sulatejuustoa
200g pakaste maissinjyviä
ruohosipulia tai purjorenkaita
Posta rintaleikkeistä nahat+luut+paloittele. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele porkkanat. Kuumenna öljy ja voi paksupohjaisessa kattilassa ja paista broilerpalat+sipuli. Lisää porkkanat (tämä puuttui ohjeesta kokonaan, tosin netistä löysin tämän saman ohjeen ja siitäkin puuttui :D ). Pyöräytä joukkoon currytahna. Lisää riisi ja kanaliemi (laitoin kuumanveden vedenkeittimestä). Keitä miedolla lämmöllä 15min. Lisää sulatejuusto nokareina, kuumenna ja sekoita kunnes juusto sulaa. Lisää maissit ja runsaasti ruohosipulia tai puolitetun purjon ohuita viipaleita.

1 kommentti:

  1. Tulipa nälkä. Pitäsköhän kokata tänään jotain kanasta. ;)

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos