keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Koristeita, leipomuksia...

Tässä on reilun puolen vuoden aikana tullut oltua "liikaa" sairaslomalla ja vaikka aikaa olisi blogi postauksille ei motivaatiota ole niin hirveesti joten tässä muutamista koristeita ja kakuista yhteis-postaus.


Tälläiset reinot tein Vaarini 80-vuotis synttikakkuun pääsiäisen aikaan.


Tässä tekemäni kakku yllä olevilla koristeilla.


Sekä koristeiden sisällä yllätys jonka halusin mukaan :D piilotin Vaarin iän niihin =)


Passion-mangojuustokakkuja tein myös 80v juhliin 3kpl ja pääsiäiseksi yhden. Ohje täällä (tosin persikan tilalla mango)


Spiderman kakun tein veljen pojan 4vuotis synttäreille (perus kakkupohja, mansikkaa, mustikkaa ja kermavaahtoa välissä, koristeet sokerimassaa ja suklaata)


Donitsi-kakun tein poikani 11vuotis synttäreille viime viikolla, ohjeen löysin kaupasta ostamastani lasten juhlat-lehdestä. Perus täytekakkupohja kostutettu vaniljamaidolla, täytetty suklaakermalla ja aprikoosi-hillolla. Annettu jääkaapissa "kovettua" jonka jälkeen reikä tehty ja muotoja kaiverrettu, kuorrutus suklaakermalla ja sokerimassalla koristeltu + suklaaraidoilla ja mini smarties-karkeilla.


Lisäksi tein pojan synttäreille rocky road-suklaita mini muffinssi-vuokiin, suklaa mini munkkeja, munkki tikkareita (munkkipalloja joita työnsin tikkuihin, ei hyvää kuvaa).


Erilainen kuva kakusta.


Serkun pojan ristiäiskakun koristeet tein viime viikonlopulle. Tässä Serkun lähettämä kuva niistä kakun päällä.

Edit. lisäys illallaOlin tehnyt äitini avustuksella joulukuussa tälläiset ristiäiskoristeet (oma käsi kun ei kestänyt leikkauksen jälkeen vielä juurikaan käyttöä niin äiti auttoi värjäämään massat ja kaulitsemaan <3 jotta saatiin koristeet tehtyä)


4 kommenttia:

  1. Kyllä olet lahjakas, wau! Aivan ihania ja kauniita herkkuja <3

    VastaaPoista
  2. Upeita luomuksia! =) Nuo Reinot on mahtavat ja hei... Onko poikasi perso munkeille, kun oli niin munkkiteemainen kattaus ja kakku? ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minttu =) poika tykkää pullasta ihan hirveesti ja kun vappu oli juuri ollut ja halusin vähän erilaista tarjottavaa mitä yleensä :D niin siitä se ajatus lähti

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos