perjantai 8. syyskuuta 2017

SLY40 syyskuu ja toinen paketti

Eilen jumpan jälkeen pääsin hakemaan syyskuun SLY-pakettia ja samalla kävin kaupassa. Ti meille tuli uusi ruokapöytä joten nyt kelpaa syödä ja herkutella kaikki yhtä aikaa sopivan kokoisella pöydällä =)


Paketista ensimmäisenä tuli vastaan ihan marjainen ja värikäs kortti <3


Reseptejä oli pino mm...
Marjamoussekakku (herkun kuuloinen)
Kinkkupiirakka pellillinen
Juustosarvet (huomiseksi kauppalistalla aineet eli kokeiluun heti)
Kinuski-kauraruudut (tähänkin kauppalista tehty, eli kokeiluun heti)
Höyhenkevyt sitruunajuustokakku


Lisäksi:
Purkki kondensoitua maitoa (kinuski-kauraruutuihin)
Fariinisokeria 
Vaniljatanko
Unikonsiemeniä (näitä kuluu näkkileipien/leipien päälle :P)
Liivatelehtiä
Mantelijauhoja
Kookoshiutaleita (nam)
Valkosuklaa (herkkua)
Tiskirätti (luulisin) ja ihana voiveitsi


Koko paketti =)

Kiitos parilleni ihanasta paketista ja ei haittaa vaikka et kerennyt tyttären synttäreille, huomenna leivon ainakin meille  (kinuski-kauraruutuja, juustosarvia) ja su on pojan kaverisynttärit joten, jos ei syödä kaikkia lauantaina niin voisi niitä siellä tarjota.

Aloitin 2,5vko:a sitten työterveys lääkärin neuvoilla vähä hiilihydraattisen ruokavalion (tai yritän, jos kastiketta ruoaksi on pakko vähän ottaa riisiä/perunaa/pastaa, jos ei ole linssejä yms tarjolla, salaattia olen paljon enemmän syönyt) sekä vähä sokerisen ruokavalion (välillä joutunut käyttämään sokeria energian puutteeseen mutta vähentänyt olen paljon). Lauantaisin minulla on aamulla punnituspäivä ja lauantaina on vapaa syönti ja herkuttelu päivä :D Painoa oli viime la (jolloin 1,5vko:a kulunut) pudonnut -1,5kg, joten hyvään suuntaan. Huominen näyttää miten tämä viikko mennyt, ma meni penkin alle kun oli reilu 11h töissä ja ruoan jälkeen tuli liian pitkä tauko syömiseen, illalla heikotus ja energian puute joten sorruin "nopeaan" helpotukseen, suklaapatukkaan :O sokeria teehen, jonka kanssa sit söin leipää (leipä sallittua). Olen käyttänyt joko hunajaa tai steviaa makeutuksena teehen (aamusin maha ei kestä steviaa joten hunajaa silloin) ja kun juon sokerin kanssa olen vähentänyt sen määrää (olen aika sokerihiiri joten on iso harppaus minulle vähentää sitä näinkin paljon jota jo olen tehnyt). Tulihan sitä viikko sitten su:na tyttären 15v ja pojan 7v sukulaissynttäreillä juustokakkua pala syötyä =) mutta poikkeksia tulee aina olemaan, kunhan pääasiassa yrittää pysyä ruodussa.

Hauskaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos