torstai 11. syyskuuta 2014

Pojan 4v synttärikakku

Nuorin poika täyttää la 4v. ja pidettiin kotona tänään  juhlat minun puolen perheelle kun oikeana päivänä viettävät isänsä kotona. Joona tykkää hirveesti tv2 Oktonautti-ohjelmasta ja sellaisen kakun sitten sai =)


Kakku 6 munan sokerikakku-pohja kuten yleensä :D täytteenä perus mustikka, kermavaahto ja mansikka.

Jääkarhu on nimeltää Kapteeni Valkonen, Oranssi kissa on Kwasi, pingviini on Peso ja vihreä pupu on Viivi ja Viivi syö aina porkkanaa =)  
Ihan kaikkia hahmoja kun ei kakkuun mahdu :D


Pursutukset värjättyä kermavaahtoa.  Kakun päällä sokerimassasta tehty pyöreä "kiekko" jonka päälle koristeet sain laitettua jotteivat  heti sula kun kakkuun laitan. Koristeet sokerimassaa ja simpukat suklaata (tein itse silikonimatolla valko- ja maitosuklaasta. Ja tuo vihreä esittää merilevää :D Lisäksi suklaapisaroita esittämään  ilmakuplia.

Itse synttärisankari oli tosi tyytyväinen kakkuun.

ONNEA RAKAS POIKANI JOONA 4V.!!!!!


4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen on tämäkin. :)

    VastaaPoista
  2. Upean näköinen kakku. :)

    Meillä on marraskuussa tiedossa 4v synttärit ja poika ei ole osannut vieläkään päättää millaisen kakun haluaisi. :D Joskus haluaa junakakun, toisena päivänä legon... :D Katsotaan mihin sitten lopulta päädytään. :D

    VastaaPoista
  3. Hieno kakku! Ja söpö myös :) kiva et tyttäresi lähti nuorison sly:hyn mukaan! Pitääpä tulla kurkkimaan mitä hän loihtiikaan tänne ;)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan näköinen kakku! Ja myöhäiset onnittelut myös synttärisankarille! =)

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos