torstai 5. marraskuuta 2015

SLY33 Marraskuu ja ensimmäinen paketti

Olen tämän viikon ollut iltavuorossa töissä ja kotona olen ollut n.19.30. Tänään töissä olessa sain emolta sähköpostia että paketti olisi haettavissa. No kun töistä pääsin ajan meidän Shellin ohi jossa posti on joten paketin hain kotimatkalla.


Paketti oli hienosti kääritty pähkinänsärkijä lahjapaperiin (kulta-valko). Sisältä löytyi vaikka mitä ja kaikki oli hyvin paketoitu.


Tälläisen purkin sain jossa oli puisia ruoanlaitto välineitä ja erityisesti tykkään tuosta pienestä "lusikasta/kauhasta".


Lisäksi oli korppujauhoja (näitä kuluu kahvikakkuja leipoessa), tummaa siirappia (tätä menee joulun leipomuksiin ja herkuihin) ja kaakaota (tätä kuluu leivonnassa paljon).


...Luumuhilloa, Ikean hienoja vuokia (joita en anoppila reissulla syyslomalla ostanut, nyt kuitenkin sain), piparkakkumaustetta (tätäkin kuluu joululeipomuksiin)


... Vielä herkkuja Kinder-patukoita (osa menee ehkä leivontaa jos kerkeen v-loppuna leipoa ennen kuin syödään tai lapset syö, pitää viikon päähän mummon 80v. juhliin jo leipomuksia tehdä v-loppuna), sekä minun lempparia salmiakkia :P (maistoin jo muutaman, NAM!), ihana kortti SLY:ltani


Paljon reseptejä (joissakin papereissa monta). Ensimmäisenä menee kokeiluun ehkä nuo luumulusikkaleivät tai kinder kuppikakut =)

Kiitos SLY:ni paketista joka on mieluinen ja malttamattomana jo seuraavaa odotan! <3

10 kommenttia:

 1. Ihana teemapaketti ! Vesikielellä odotellaan....
  n-h-e
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan monipuolinen paketti. Mä niin tykkään sekotella taikinoita tuollaisella pikkukauhalla.

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin oot saanut! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä sekoitellaan paljon asioita noilla puuhaarukoilla, aina tuntuu että ne on tiskialtaassa likaisena kun niitä tarvitsisi. Hyvä, jos paketti oli mieluinen. =)

  VastaaPoista
 5. Todella hienosti kasattu paketti.

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti, täynnä joulua... Nyt leivotaan.... Olen vielä "velkä" lokakuun postauksen ja jotain muutakin. Tulossa pian....

  VastaaPoista
 7. Herkullisen jouluinen paketti.. =) Ihanat nuo muffarivuoat =)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Monenmoista mukavaa sinunkin paketissa.

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva paketti ja noi salmiakit on niiiin hyviä!!!!

  VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos