perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kesäkassi- vaihto 2014

Olen sellainen nainen joka tykkää laukuista ja kasseista ja viime kesänä  huomasin Heidin vanhassa blogissa kesäkassi-vaihdo. Kun näin millaisia kasseja olivat lähetelleen niin tänä vuonna sitten tuntui siltä että oli mukaan päästävä itsekkin =) En ole itse ollut ikinä hirveä "rättikässän" ystävä, peruskoulussakin mielummin menin puukäsitöihin tai valinnaisissa kotitaulous-tunneille, ainoastaan kun valinnat loppuivat niin silloin oli valittava "rättikässä". Ompelukonetta en omista mutta onneksi sellainen löytyy äidiltäni =)


Itse sain kesäkassi-vaihdossa 2014 tälläisen farkku-kassin jonka on minulle enimmäkseen ommellut Ronja 7v. (kummitäti vähän auttanut esim.vuoressa). Kiitos Paljon Ronjalle ihanasta kassista, joka on päässyt "työkassiksi" eli kannan työavaimia ja muuta pientä "tarvittavaa" kassissa töihin. Työavaimia kun en viitsi pitää omassa kassissa etteivät huku muualle. Vanha kassi olikin alkanut hajoamaan joten tuli hyvään saumaan ;)


Lisäksi mukana oli hineo kortti jossa luki päällä:

Anna itsellesi aikaa ja
nauti tästä päivästä!



Tälläisen kassin lähetin itse Lilli-Marjukalle! Kaavat ja neuvot kassin ompeluun löysin Laukkuhullun ompelu- kirjasta (Lisa Lam).

2 kommenttia:

  1. Kauniin laukun olet saanut ja hienon laukun olet itsekin tehnyt!

    Oli todella mukavaa, kun osallistuit minun järjestämään vaihtoon!

    VastaaPoista
  2. marelo(kummitäti) ja ronja17 heinäkuuta, 2014 20:55

    kiva kuulla että ronjan kassi on ollut mieluinen.Sitä tehtiin hartaudella tällä kummitädin luona yksi päivä.

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos