Olen jo pitkään etsinyt kaupoista paholaisenhilloa ja vähän aikaa sitten löysin ja huomasin että siinä on chiliä joten en uskaltanut ostaa. Ohjeita netistä olen vasta vähän aikaa katellut ja niissäkin on kaikissa chiliä(en tykkää hirveän tulisesta) joten kokeilu on jäänyt :/
SLY24 elokuun paketissa sain pariltani Paholaisenhillon ohjeen koska toiveissa kyselylomakkeessa oli löytää hyvä ohje, saman tyylinen kuin ravintoloissa olen syönyt =) ja olihan tuota kokeiltava vaikka chiliä ohjeessa olikin tosin aika vähän verrattuna mitä netistä löysin =)
Tein ohjeen vain puolikkaana tässä normaali ohje
Paholaisenhillo
800g tomaatteja kaltattuna
2dl vettä
½-1dl sokeria (käytin puolikkaaseen n.1dl koska halusin makeaa kuten ravintoloissa)
2 punaista paprikaa (makea suippo)
1 chilipalko
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1rkl omenaviinietikkaa
suolaa, pippuria, basilikaa, paprikajauhetta
1dl hillo-marmeladisokeria
- Paloittele kaltatut tomaatit, paprikat, chili (poista siemenet), sipulit ja valkosipulit ja lisää kiehuvan veden joukkoon.
- Lisää mausteet, viinietikka ja tavallista sokeria ½-1dl. Anna kiehua miedolla lämmöllä hyvän aikaa (meni varmaan 20-30min), kunnes kasvikset ovat kunnolla pehmenneet. Jos haluat, voit vielä soseuttaa sauvasekoittimella(en käyttänyt).
- Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä 10min. Kaada kuumennettuihin purkkeihin.
Kiitos parilleni tästä ohjeesta jota maistoin kuumana teelusikan ja voi että kun maistuin niin hyvälle :P Tulen tekemään toistekkin! Pitää viikonloppuna varmaan ostaa kanaa ja vuohenjuustoa ja tehdä salaatti tai jotain mihin laitan tuota :D Suosittelen!!
Itse tehty paholaisenhillo on parasta! =)
VastaaPoista