lauantai 29. elokuuta 2015

Tyttären 13v. synttärit

Eilen vietettiin vanhimman tytäreni Saran synttäreitä vaikka ne ovatkin oikeasti vasta 6.9., mutta ovat  silloin isällään ja seuraavalla viikolla on nuorimman pojan synttärit =)


Tälläisen kakun Saralle tein, idean sain Red Dragonilta joka laittoin linkin tänne.Työvaiheita koristeen tekoon. Lisäsin vielä suklaalla liimaten paloja "asennusvaiheessa" kakkuun. Eli sulalla sokerilla liimasin karkkeja ja muutaman kerran lämmitin liedellä sokeria uudelleen kunnes piti pannu pestä ja aloittaa "alusta" sokerin sulatus.

Näin jälkikäteen opin että putki oli liian pitkä ja olisi varmaan ohuempikin riittänyt (alumiiniputki oli 30cm pitkä ja 20cm olisi riittänyt hyvin). Ens kerralla sitten =)


Suklaapisara-cookies joiden ohje blogissa aiemmin täällä.


Karkkikakku kirjaimellisesti :D Otin posliinisen kulhon jonka laitoin väärinpäin. Sulatin suklaata mnigrip- pussissa ja leikkasin kulman auki. Laitoin sulaa suklaata vaahtokarkin reunaan ja "liimasin" niitä yhteen kulhon ympäri. Laitan narun ympärille ja poistin kulhon varovasti. Kaadoin Laku Mix pussin toiselle reunalle, pantteri mix-pussin toiselle ja Skitles karkkeja ripottelin päälle. Ja tadaa kakku valmis. Tai voihan tuota ajatella eräänlaiseksi karkkikulhoksikin :D Hyvä idea vaikka lahjaksi pienemmässä muodossa keltakäyttö lautaselle =)

ONNEA NÄIN ETUKÄTEEN SARA!!! <3
4 kommenttia:

 1. Aivan ihania herkkuja <3
  Onnea Saralle jo etukäteen.

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo alakuvan karkkikakku! ja yläkuvan idea! =) Ihan huippuja!

  VastaaPoista
 3. Onnea Saralle! Upea luomus! Ideaa kokeiltava itsekin jossain vaiheessa =)

  VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos