sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Ihanaa pääsiäistä!

Tein taas mummolleni pääsiäiskakkuja


Pieni Mangojuustokakku, koristeltuna mangoruusuilla. Ohjeen oli mummoni löytänyt ruusuihin k-ruoka -lehdestä. Eli kuorimaveitsellä vuollaan syöntikypsästä mangosta ja suikaleista rullataan ruusuja. Itsellä noin kolme suikaletta per ruusu =) sitten vielä suklaarusinoita ripottelin päälle.


Lisäksi pieni mangojuustokakku passionkiilteellä sekä suklaalla tehdyillä pajunkissoilla.


Lisäksi tein meille kotiin samalla pieniä annoskakkuja. Mangojuustokakkuja passionkiilteellä joihin laitoin yhden mangoruusun ja suklaarusinoita :P


Äsken tein vielä pienen satsin töhnämunia kindermuniin. Suklaakerma (1dl vispikermaa, 50g tummaa suklaata. Vaahdota kerma löysäksi, sulata suklaa ja vatkaa kerman joukkoon. Pursuta.) Kaksi munaa koristelin passionhedelmällä. Kohta maisteleen.



2 kommenttia:

  1. Aivan ihania pääsiäisherkkuja. Töhnämunia pitäisi itsekin testata!

    VastaaPoista
  2. Kivoja leipomuksia ja hienot töhnämunat. :)

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos