Tein taas mummolleni pääsiäiskakkuja
Pieni Mangojuustokakku, koristeltuna mangoruusuilla. Ohjeen oli mummoni löytänyt ruusuihin k-ruoka -lehdestä. Eli kuorimaveitsellä vuollaan syöntikypsästä mangosta ja suikaleista rullataan ruusuja. Itsellä noin kolme suikaletta per ruusu =) sitten vielä suklaarusinoita ripottelin päälle.
Lisäksi pieni mangojuustokakku passionkiilteellä sekä suklaalla tehdyillä pajunkissoilla.
Lisäksi tein meille kotiin samalla pieniä annoskakkuja. Mangojuustokakkuja passionkiilteellä joihin laitoin yhden mangoruusun ja suklaarusinoita :P
Äsken tein vielä pienen satsin töhnämunia kindermuniin. Suklaakerma (1dl vispikermaa, 50g tummaa suklaata. Vaahdota kerma löysäksi, sulata suklaa ja vatkaa kerman joukkoon. Pursuta.) Kaksi munaa koristelin passionhedelmällä. Kohta maisteleen.
Aivan ihania pääsiäisherkkuja. Töhnämunia pitäisi itsekin testata!
VastaaPoistaKivoja leipomuksia ja hienot töhnämunat. :)
VastaaPoista