sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Salaatteja ruokana ja lisäkkeenä

Töissä meillä on melkein joka päivä salaattiannoksia myytävänä ja itse aina välillä syönyt ruoaksi niitä =) siitä sit lähti hurahdus että kotona tekisin itselleni erilaisia salaatteja ruoaksi
Herkkuja%20005p-normal.jpg
Kanasalaatti: Pohjalla jäävuorisalaatti, mini kirsikkatomaatteja, kurkkua, paprikaa, viinirypäleitä sekä kananrintafile +  hesen curry-paprika salaatinkastiketta. NAM! :P
P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%20013p-normal.
Fetasalaatti: Pohjalla jäävuorisalaattia, kurkkua, mini kirsikkatomaattia, punasipulia, persikkaa, fetaa, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä ripottelin päälle herbamare yrttisuolaa oliiviöljyä sekä sitruunamehua. NAM :P
p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2C%20ruokia%2C
Tonnikalasalaatti: Pohjalla jäävuorisalaattia, kurkkua, mini kirsikkatomaatteja, papsikaa, punasipulia, kananmuna, sitruunalohko sekä tonnikalaa. NAM :P
p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2C%20ruokia%2C
Tonnikalasalaatti: Pohjalla jäävuorisalaattia, kurkkua, mini kirsikkatomaatteja, kananmuna, porkkanaraastetta, punasipuli ja tuoreet herkkusienet marinoitu omenaviinietikalla, öljyllä, suolalla, sokerilla sekä mustapippurilla. NAM! :P
p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2C%20ruokia%2C
Smatana lohta: Smetanaan sekoitettu sitruunamehua, suolaa sekä sitruunapippuria ja laitettu lohen päälle. Paistettu 225 asteessa n.30min foliolla peitettynä. 
Lisäkkeenä couscous-salaattia: couscous, pienen pientä kurkku kuutoita, pienen pientä tomaatti kuutiota, persilja silppua, maustettu sitruunamehulla.
p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2C%20ruokia%2C
Naudan etrecote-pihvi, lohkoperunoita (itse tein: pese perunat, lohko. Laita kulhoon johon lorauta öljyä ja sekoita. Kaada leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja paprikajauhetta. Paista 200asteessa n.30min. ) Porkkanaraastetta maustettuna sitruunamehulla ja sokerilla. NAM :P yksinkertaista hyvää =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos