perjantai 21. helmikuuta 2014

Vadelmaisetkuppikakut valkosuklaakuorrutteella

Sain sly26 kierroksen ensimmäisestä paketista ohjeen näihin kuppikakkuihin ja ma kokeilin näitä puolikkaalla ohjeella =)
SLY26%20kuppikakut%20004pp-normal.jpg
Normaali ohje n.12kpl
3dl jauhoja
2dl sokeria
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
150g margariinia (itse käytin voita)
3 munaa
1dl maitoa
4dl vadelmia
Kuorrute:
2,5dl vispikermaa
130g valkosuklaata
Laita uuni lämpenemään 175asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita keskenään sulatettu margariini/voi, munat ja maito. Lisää kuivat aineet nesteisiin ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. sekoita vadelmat taikinan sekaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne taikinan jäisinä. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista kuppikakkuja uunin keskitasolla n.15minuutin ajan. Nosta kuppikakut ritilän päälle jäähtymään.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa hieman jäähtyt valkosuklaa kermavaahdon sekaan. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle tähtityllaa käyttäen. Koristele kuppikaut sydännommareleilla ja värisokerilla. 
Itsellä ei ollut tällä hetkellä sydän nompparelleja joten käytin syötävää sydän glitteriä.
SLY26%20kuppikakut%20013pp-normal.jpg
Nämä olivät hyviä ja menivät nopeasti =)

3 kommenttia:

  1. Oi kuinka herkulta kuulostaa ja näyttää.
    Hmm... oliskohan nämä mun eka kokeilu uudessa uunissa tässä viikonvaihteessa :-)

    VastaaPoista
  2. Voi miten herkullisen näköisiä ja kuuloisia ovat! Täytyy ottaa itsellekin tämä resepti kokeiluun :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on herkullisen näköisiä! Taidan kyllä kokeilla itsekin, kerran ovat maistuneet :)

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos