keskiviikko 9. joulukuuta 2015

SLY33 Joulukuun paketti

Eilen oli postissa tullut paketin haku lappu mutta olin käynyt töiden jälkeen vasemman käden hermorata tutkimuksessa ja nuorin tyttö valitteli mahaa (oi kuralla), joten en sitten jaksanut lähteä. Aamulla ennen iltavuoroon menoa paketti oli kuitenkin haettava. Ja mikä iso kokoinen paketti olikin :O Autossa kääreestä otin kuvan...


Ja aloin autossa tutkimaan sitä (oli onneksi aikaa)... Mutta kotona vasta otin kuvat sisällöstä sillä ei niitä olisi saanut kuvattua autossa, tavaraa sen verran eli ei ihme että oli iso laatikko ja hyvin pakattu. Hirveän painava paketti ei silti ollut =)

Sisältöön....


Slyni varasi joulu-blogini viimeiset joulukalenterin luukut ja laittoi ne paketissa tulemaan (eikä mitään pieniä paketteja nekään :O Tässä toinen.


Ja tässä toinen =) Kiitos luukuista <3 Jännää.


Lisäksi paketissa oli tomusokeria (tätä  menee jouluna, kunhan joululahja leivonnaiset päättäisin), sekä fariinisokeria (tätäkin kuluu, onneksi säilyy sillä sitä on monesta sly-paketista saanut ja löytyy vieläkin kaapista :D ).


Mantelilastuja (näitä menee glögin kanssa), mantelirouhetta, kanelitankoja (näitäkin löytyy, pitäis keksiä käyttöä), kardemummaa (tätä kuluu välillä paljon), vaniljatankoja =)


Ja vieläkin tavaraa....
After Eight-suklaata (tätä pitää olla aina jouluna), salmiakkia (uutuuksia minulle :P ), nompparelli paketti missä 4 erilaista, vanilja-kaneli-mylly (katselin viime viikolla näitä Lidl:ssä mutta en ostanut)


Lisäksi viimeisenä muttei vähäisimpänä pieniä kerttis mukeja ihanilla tonttu kuvioilla <3 , Ihania jouluisia servettejä, ihana joulukortti jossa teksti:

Resepti hyvään Jouluun
1 paketti valmista piparkakkutaikinaa
runsaasto suklaata
joululauluja

Ensin esivalmistelut lapsia varten. Raivaa keittiön pöydälle tilaa, ota esiin valmis piparkakkutaikina ja kaulimet. Rullaa pois matto pöydän alta, koska jauhopussi kaatuu kuitenkinlattialle. Kerro lapsille, että äidin pitää saada olla tunti omassa rauhassa, mutta tontut vahtivat heitä ikkunan takaa. Katso ulos ja vilkuta tontuille,

Mene sohvalle ja piiloudu vilttien alle, etteivät lapset löydä sinua jos koira sattuu varastamaan heidän piparitaikinaansa. LAita joululaulut soimaan niin kovalle ettet kuule jos palohälyttin alkaa soimaan. Avaa suklaalevy. Sulje silmäsija nauti, kaloreita laskematta. Anna jokaisen palan sulaa hitaasti suussasi. Sano itsellesi; hyvää joulua rakas minä - ja tarkoita sitä.

Käy välillä laittamsssa lasten piparit uuniin. Älä välutä keittiön kaaoksesta. Palaa sohvalle lepäämään kunnes tunnet keittiöstä leijuvan piparintuoksun. Onnittele itseäsi, olet tankannut itsesi täyteen jouluenergiaa.

Lisäksi nippu reseptejä joihin kaikkiin tulee After Eightia :P After Eight päärynät, After Eight kakku x2 (erilaisia), After Eight- mousse, After Eight-keksit, After Eight-kahvi (mielenkiintoinen :P )

Kiitos parini AIVAN HUIPUSTA paketista <3 en malta odottaa tammikuuta ja paljastusta. Ihanaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

Sponsorin ppaketti tuli myös. Kiitos Paulig mieheni tuli iloiseksi tästä =)

7 kommenttia:

  1. Siis wau miten ihana paketti ja miten monipuolinen.Tämän paketin täyttämisessä on käytetty aikaa ja ajatusta.

    VastaaPoista
  2. Tämä oli ihana paketti kasata ja miettiä, koska siinä pääsi itsekin ihan joulutunnelmaan. Tip tap... =)

    VastaaPoista
  3. Ja ai niin! Jos kanelitangoille ei löydy mitään muuta käyttöä, ne voi sitaista vaikka koristamaan joulupakettia tai käyttää muuten jouluaskartelussa.

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti! Ja hyvän joulun resepti toi kyllä hymyn lapsettomankin huulille... :D

    VastaaPoista
  5. Kiva paketti! Piristävä jouluresepti :D

    VastaaPoista
  6. Ai miten ihana. Odotetaan vielä luukujen paljastusta.

    VastaaPoista
  7. Ihana jouluinen paketti!
    After eight on ihanaa, innolla odotan reseptitestauksia..

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos