perjantai 20. toukokuuta 2016

Raparperi-VuohenjuustoBruschetta

Sain ohjeen SLY35 kierroksen toukokuun paketista ja kun tuo raparperi on nyt kasvanut sellaiseksi että sitä voi jo käyttää niin ajattelin kokeilla näitä iltapalaksi.

Tein päivällä raparperihillokkeen

250g raparperia paloiteltuna
tilkka vettä
1dl sokeria
0,5 dl ruokokidesokeria

Keitä kattilassa kaikkia aineita n.15min ja purkita.
Ohje täältä (kiitos RedDragon ohjeesta) ja tein puolikkaana.


Raparperi-VuohenjuustoBruschetta (ohje alunperin täältä, tein puolikkaana)

n.2dl Raparperihilloketta 
1/4 tl chilijauhetta
1/4 dl ruohosipulia silputtuna
4 paahtoleipää
Vuohenjuustoa

Sekoita raparperisoseen/-hillokeen joukkoon chilimauste ja ruohosipuli.
Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle raparperiseosta. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne leiville. Kuumenna raparperi-vuohenjuustobruschettoja grillivastusten alla 250 asteessa 1-2 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Vinkki! Kokeile raparperihilloketta raparperisoseen tilalla. Katso erillinen ohje: raparperihilloke.

Oli hyvää ja maha tuli aika täyteen pelkästään jo 2 kpl :D Ens kerralla ostan parempaa vuohenjuustoa vaan joka on voimakkaampaa ja jossa on "kuori"

3 kommenttia:

  1. Herkulta tämä vaikuttaa... Ü
    n-h emo
    http://originaalisly.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun muistutit raparperi kaudesta. Täytyy käydä enolta hakemassa ja tehdä raparperi-mansikka soppaa. :)
    ps. Kevään herkkuvaihto käynnissä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2016/05/kevaan-herkkuvaihto.html

    VastaaPoista
  3. Menee kyllä kokeiluun. Raparperia on niin paljon, että kaikki vinkit on tervetulleita:)

    VastaaPoista

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos