Bongasin ohjeen Kakkumonsterilta.
Ohje:
100g pehmeää voita, 100g sokeria, 2 munaa, 50g suklaata rouhittuna
2pss Pauligin Tazza Hot Chocolate Stick kaakaojuomatiivistettä
150g vehnäjauhoja, 1,5tl leivinjauhetta, 25g kaakaojauhetta
Kuorrute:
2dl kermaa, 1pss Tazza kaakaojuomatiivistettä
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen sekoittaen hyvin joka muna jälkeen. Lisää jauhoja, jos alkaa juoksettua. Lisää Tazza tiiviste. Siivilöi kuivataineet sekaan ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi suklaarouhe. (90g sokeria = 1dl, 55-60g jauhoja = 1dl) Paista 180asteessa noin 20min. Anna muffinssien jäähtyä. Kuorrutetta varten vispaa kerma vaahdoksi ja lisää Tazza tiiviste. Laita mousse vähäksi aikaa jääkaappiin ennen kuin pursotat sen muffinssien päälle.
Muffinsseista tuli hieman kuivia mutta tuo tazza-kerma oli herkullista =)
Tein kolmen munan sokerikakkupohjan "torttuvuokaan" (ohje aikaisemmin blogissa täällä) ja kostutin vaniljamaidolla. Täytteenä mansikoita ja mustikoita sekä päällä kermavaahtoa ja suklaata sekä sydön-strösseleitä ja isä "kirjoitettu" vaalkosuklaa pisaroilla. Mieheni tykkää tästä kakusta hirveesti ja ei kauaa mene kun on tuhottu :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos