keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Pyöröset


 

Pyöröset 16kpl

Täyte
5dl maitoa, 1dl mannasuurimoita, ½tl suolaa, 1 muna
Taikina
3dl maitoa, 50g hiivaa, 1tl suolaa, 2dl grahamjauhoja, n.4dl vehnäjauhoja, ½dl öljyä
Voiteluun Munaa

1. Keitä sakea mannapuuro. Mausta suolalla. Jäähdytä ja lisää sitten joukkoon muna.
2. Alusta sämpylätaikina. Kohota se.
3. Leivo taikina tangoksi ja jaa se 16 palaan. Pyörittele palat pyöreiksi sämpylöiksi pellille. Kohota hyvin.
4. Paina sämpylöihin kolo juomalasin pohjalla, voitele reunat munalla ja levitä puuroa täytteeksi.
5. Paista 225asteessa 15-20min. Pyöröt maistuvat parhaiten lämpiminä voin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos