perjantai 4. toukokuuta 2012

Ruohosipuli-juusto-cocktailpalat (minimuffinssit)

Etsin ideoita omia 30vee synttäreitä varten ja törmäsin tälläiseen reseptiin Canelian keittiö-blogissa ja oli pakko kokeilla joskos ois hyviä. Ja olivat todella hyviä. Saattaapi olla että synttäreillä tarjottavana ois näitä Helppoja, hyviä ja kauniita.



Ohjeessa sanottiin et tulee 12 kpl mut mie sain 19kpl. Itse hieman muuntelin ohjetta kun en löytänyt yrttitarhan maustesekoitusta. Tässä ohje millä itse tein.

1 Muna
½dl Valion 3juustoa-ruokakerma
½dl juoksevaa margariinia
1dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1½dl emmental-juustoraastetta
1/4dl silputtua ruohosipulia

puolet ruohosipulin määrästä silputtua persiljaa

ripaus kuivattua oreganoa, ripaus kuivattua basilikaa, ripaus kuivattua timjamia, hyppysellinen herbamarea

Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää ruokakerma, juokseva margariini, vehnäjauhot, leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste ja silputtu persilja ja ruohosipuli + mausteet ja sekoita tasaiseksi. Voitele minimuffinssivuoan kolot ja laita taikinaa niihin n.3/4. Paista uunin keskiosassa 200asteessa n.12-14min. Anna hieman jäähtyä ja ota muffinssit pois. Jäähdytä.

Ruusuke: ½dl vispikermaa, 75g ruohosipuli-tuorejuustoa

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Pursuta ruusukkeita ja koristele vaikka ruohosipulin palalla. Tarjoile ja nauti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos