torstai 3. toukokuuta 2012

Pieni Täyteläinen suklaakakku


 

Heroilin pieni irtopohja-kakkuvuoka á 12cm. Vuoan mukana tuli lappu jossa neuvo Sitruunaruohon sivuille ja siellä kakun ohje.

Ohje: 75g Tummaa suklaata, 75g voita, ½dl mascarbone-juustoa, ½dl sokeria, 2 munaa.

Mittaa suklaapalat, voi ja mascarbone kattilaan ja sulata keskilämmöllä kokoajan sekoittaen kunnes on tasaista. Lisää sokeri ja jatka sekoittamista kunnes sokeri sulanu. Riko kanamunat kulhoon ja riko niiden rakenne rikki (ÄLÄ VATKAA!!). Kaada suklaaseos munien päälle kokoajan sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista 180asteessa n.30-35min. Jäähdytä. Irrota reinat ja pohja kakusta ja laita kakku tarjoilulautaselle kylmään seuraavaan päivään. Tarjoile marjojen ja jäätelön kera. Itsellä ei ollut nyt tuoreita marjoja tai vaniljajäätelöä joten laitoin vispikermaa ja mansikkatäytteisiä vohvelitikkuja.





Kakku oli tosi mehevää ja olisi ollut tosi hyvää jäätelön kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro vierailustasi ja kerro mielipiteesi :) Kiitos